28-02-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie dat Facebook Reactions vanaf nu voor iedereen beschikbaar zijn. Verder behandelden we vijf tips voor betere content en zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare en het zoeken naar GIF-afbeeldingen op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare

Vijf tips voor betere content en zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare

LinkedIn SlideShare is een belangrijk platform voor B-to-B bedrijven om zichtbaar te zijn. In dit artikel staan vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn Slideshare op een rij.
Lees verder.

 

Gif afbeeldingen op Twitter zoeken

GIF-afbeeldingen op Twitter zoeken

Twitter introduceert de mogelijkheid om GIF-afbeeldingen op Twitter te zoeken. GIF-afbeeldingen op Twitter zoeken maakt het eenvoudiger om snel leuke content te delen en visueel uiting te geven aan gevoelens die je wilt delen.
Lees verder.

 

Facebook Reactions

Facebook Reactions vanaf nu beschikbaar voor iedereen

Facebook Reactions, het alternatief voor de like-knop, is vanaf nu beschikbaar voor iedereen. De nieuwe knop geeft verschillende mogelijkheden om snel met een emotie te reageren op een bericht.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Adverteren op Facebook met de Facebook Power EditorEffectiever adverteren op Facebook met de Facebook Power Editor

Voor wie veel wil adverteren op Facebook is de Facebook Power Editor een prettig hulpmiddel om advertenties te plaatsen en te managen. In dit artikel worden de mogelijkheden van de Facebook Power Editor behandeld.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.