01-03-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe teamfunctie voor samenwerking in Tweetdeck. Verder behandelden we de kwartaalcijfers van LinkedIn in het vierde kwartaal van 2014 en het managen van Facebook advertentiecampagnes met de Ads Manager app. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet vierde kwartaal 2014

Kwartaalcijfers LinkedIn omzet vierde kwartaal 2014

De LinkedIn omzet is in het vierde kwartaal 2014 gestegen met 44% blijkt uit de gepubliceerde kwartaalcijfers. In dit artikel een overzicht van de omzetcijfers van LinkedIn in het vierde kwartaal van 2014 opgedeeld naar LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en Premium Subcriptions.
Lees verder.

 

Tweetdeck introduceert teamfunctie om samen te werken

Tweetdeck introduceert teamfunctie voor samenwerking

Tweetdeck heeft, net als beschikbaar in Hootsuite, een samenwerkingsfunctie geïntroduceerd om een Twitter-account met anderen te kunnen delen. In dit artikel staan de mogelijkheden van de teamfunctie binnen Tweetdeck op een rij.
Lees verder.

 

Facebook Ads Manager App

Beheer Facebook advertentiecampagnes met de Ads Manager iPhone app

Om het starten en managen van Facebook advertentiecampagnes te vergemakkelijken introduceert Facebook de Ads Manager App voor de iPhone. Hiermee hebben marketeers onderweg altijd toegang tot hun advertenties, statistieken en de mogelijkheid om een nieuwe advertentiecampagne te starten.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Twitter Trending Topics beschikbaar voor meer dan 210 locaties wereldwijdTwitter Trending Topics beschikbaar voor meer dan 210 locaties wereldwijd

Twitter heeft de locaties waarvan trending topics beschikbaar zijn uitgebreid met 50 nieuwe locaties verdeeld over 20 landen. De Twitter trends (trending topics) zijn nu beschikbaar op meer dan 210 locaties wereldwijd.
Lees verder.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.

 

social-media-contentkalenderNSMA Social Media Contentkalender 2015

In 2014 introduceerde NSMA de handige NSMA Social Media Contentkalender. Met deze contentkalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team. Ook voor 2015 heeft NSMA een actuele versie van de contentkalender.
Download de gratis NSMA Social Media Contentkalender.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite ProHootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro.

Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.