Gids voor het gebruik van Facebook Creator Studio

De Facebook Creator studio maakt het eenvoudig om berichten op Facebook en Instagram voor te bereiden en in te plannen. De nog voor veel mensen onbekende Creator Studio heeft nog meer functionaliteiten om content via de verschillende platformen te verspreiden.

Facebook introduceert sjablonen voor Stories

Met sjablonen voor Stories kunnen bedrijven eenvoudig en snel hun boodschap overbrengen middels het stories-formaat. Daarnaast komen er nieuwe mogelijkheden voor het managen en afhandelen van conversaties met klanten via Messenger en Instagram Direct.

Drie nieuwe advertentievormen op Facebook

Recent zijn een drietal nieuwe advertentievormen op Facebook geïntroduceerd. Met de uitbreiding van (video)polls, Augmented Reality en spelletjes wil het online sociale netwerk adverteerders stimuleren om meer  visuele en interactieve vormen in te zetten in advertentiecampagnes.

Versimpelde privacy voor Facebook groepen

Facebook vereenvoudigt de privacyinstellingen voor Facebook groepen. Hierdoor wil het online sociale netwerk dat het voor gebruikers simpeler wordt om te begrijpen wat de privacyinstellingen van een Facebook groep betekenen.