Contentsuggesties voor LinkedIn bedrijfspagina’s

Voor beheerders van LinkedIn bedrijfspagina’s is de nieuwe functie ‘Content suggestions’ geïntroduceerd. Met behulp van deze tool op LinkedIn wordt het eenvoudiger voor beheerders om snel en eenvoudig interessante onderwerpen en content te vinden om te delen op een LinkedIn bedrijfspagina.

NSMA Social Media Jaaroverzicht 2019

In 2019 heeft NSMA wekelijks tips & tricks geplaatst voor Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In dit Social Media Jaaroverzicht staan de beste tips van het afgelopen jaar. Zo kun je goed geïnformeerd en voorbereid aan je social media activiteiten voor 2020 beginnen.

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2019

LinkedIn heeft gebruikers gevraagd welke bedrijfspagina’s zij het meest hebben gewaardeerd in 2019. Aan de hand van reacties door gebruikers, is een lijst met de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s tot stand gekomen. In dit artikel worden de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2019 uitgelicht.

LinkedIn publiceert 16e Transparency Report

Inmiddels alweer voor de zestiende keer publiceert LinkedIn een eigen Transparency Report. Hiermee geeft het online sociale netwerk voor professionals inzage en openheid van zaken in verzoeken vanuit overheden in de wereld. Het rapport laat per land de verzoeken bij LinkedIn zien die zijn ingediend.

Wijzigingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden

LinkedIn past de gebruikersvoorwaarden aan. Belangrijke redenen hiervoor zijn de uitbreidingen van mogelijkheden op het platform en het meer centraal stellen van de behoeften van gebruikers. In dit artikel staan de belangrijkste aanpassingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden op een rij.

Nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen

LinkedIn komt met nieuwe mogelijkheden om eenvoudiger en sneller op de hoogte te zijn van actualiteiten. Met behulp van een nieuwe functie kunnen gebruikers gemakkelijker het nieuws op LinkedIn volgen en worden ze, indien gewenst, actief geïnformeerd. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen op een rij. Nieuwe mogelijkheden […]

LinkedIn Events maakt terugkeer

LinkedIn heeft na een afwezigheid van 7 jaar LinkedIn Events opnieuw geïntroduceerd. Het grootste zakelijke online sociale netwerk wil hiermee ook het netwerken in de fysieke wereld verder faciliteren. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn Events op een rij.

Zo kun je een netwerk uitbreiden op LinkedIn

LinkedIn biedt gebruikers verschillende mogelijkheden om te netwerken en zo relaties te leggen en onderhouden. Om een betekenisvolle relatie op te bouwen kunnen gebruikers uit verschillende opties kiezen op LinkedIn. Dit artikel zet de mogelijkheden op een rij om een netwerk uit te breiden.