Nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen

LinkedIn komt met nieuwe mogelijkheden om eenvoudiger en sneller op de hoogte te zijn van actualiteiten. Met behulp van een nieuwe functie kunnen gebruikers gemakkelijker het nieuws op LinkedIn volgen en worden ze, indien gewenst, actief geïnformeerd. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen op een rij. Nieuwe mogelijkheden […]

LinkedIn Events maakt terugkeer

LinkedIn heeft na een afwezigheid van 7 jaar LinkedIn Events opnieuw geïntroduceerd. Het grootste zakelijke online sociale netwerk wil hiermee ook het netwerken in de fysieke wereld verder faciliteren. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn Events op een rij.

Zo kun je een netwerk uitbreiden op LinkedIn

LinkedIn biedt gebruikers verschillende mogelijkheden om te netwerken en zo relaties te leggen en onderhouden. Om een betekenisvolle relatie op te bouwen kunnen gebruikers uit verschillende opties kiezen op LinkedIn. Dit artikel zet de mogelijkheden op een rij om een netwerk uit te breiden.

Maatregelen tegen nepprofielen op LinkedIn

Net als op andere sociale netwerken heeft LinkedIn ook te kampen met nepprofielen. Om gebruikers een waardevolle ervaring te blijven bieden zijn er maatregelen genomen tegen nepprofielen op LinkedIn. In dit artikel worden de maatregelen uiteengezet.

Maak ambassadeurs op LinkedIn van medewerkers

Veel organisaties zijn bezig om medewerkers meer te betrekken bij hun marketingactiviteiten. De waarde van een medewerker als ambassadeur voor de organisatie wordt ook employer branding genoemd. In dit artikel staan een aantal tips op een rij om van medewerkers ambassadeurs op LinkedIn  te maken.

Vijf LinkedIn tips voor sollicitatiegesprekken

Solliciteren als kandidaat kan spannend zijn. Een goede voorbereiding kan in veel gevallen helpen om soepel het proces in te gaan. LinkedIn deelt op haar blog verschillende tips om goed beslagen ten ijs te komen bij een sollicitatiegesprek.

Beter voorbereid op sollicitaties met LinkedIn

LinkedIn introduceert een nieuwe functie om gebruikers beter te ondersteunen in de voorbereiding op sollicitaties. Via zowel de desktop als mobiele app krijgen gebruikers oefenvragen ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek. In dit artikel worden de mogelijkheden verder toegelicht.

Gesprekken stimuleren met nieuwe LinkedIn functies

Dagelijks zijn LinkedIn gebruikers en organisaties met elkaar in gesprek over nieuwe zakelijke ontwikkelingen en carrièreperspectieven. Om deze gesprekken optimaal te faciliteren introduceert LinkedIn een aantal functies. In dit artikel worden de nieuwe LinkedIn functies toegelicht.