LinkedIn publiceert 16e Transparency Report

Inmiddels alweer voor de zestiende keer publiceert LinkedIn een eigen Transparency Report. Hiermee geeft het online sociale netwerk voor professionals inzage en openheid van zaken in verzoeken vanuit overheden in de wereld. Het rapport laat per land de verzoeken bij LinkedIn zien die zijn ingediend.

Wijzigingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden

LinkedIn past de gebruikersvoorwaarden aan. Belangrijke redenen hiervoor zijn de uitbreidingen van mogelijkheden op het platform en het meer centraal stellen van de behoeften van gebruikers. In dit artikel staan de belangrijkste aanpassingen aan de LinkedIn gebruikersvoorwaarden op een rij.

Nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen

LinkedIn komt met nieuwe mogelijkheden om eenvoudiger en sneller op de hoogte te zijn van actualiteiten. Met behulp van een nieuwe functie kunnen gebruikers gemakkelijker het nieuws op LinkedIn volgen en worden ze, indien gewenst, actief geïnformeerd. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden om nieuws op LinkedIn te volgen op een rij. Nieuwe mogelijkheden […]

LinkedIn Events maakt terugkeer

LinkedIn heeft na een afwezigheid van 7 jaar LinkedIn Events opnieuw geïntroduceerd. Het grootste zakelijke online sociale netwerk wil hiermee ook het netwerken in de fysieke wereld verder faciliteren. In dit artikel staan de mogelijkheden van LinkedIn Events op een rij.

Zo kun je een netwerk uitbreiden op LinkedIn

LinkedIn biedt gebruikers verschillende mogelijkheden om te netwerken en zo relaties te leggen en onderhouden. Om een betekenisvolle relatie op te bouwen kunnen gebruikers uit verschillende opties kiezen op LinkedIn. Dit artikel zet de mogelijkheden op een rij om een netwerk uit te breiden.

Maatregelen tegen nepprofielen op LinkedIn

Net als op andere sociale netwerken heeft LinkedIn ook te kampen met nepprofielen. Om gebruikers een waardevolle ervaring te blijven bieden zijn er maatregelen genomen tegen nepprofielen op LinkedIn. In dit artikel worden de maatregelen uiteengezet.

Maak ambassadeurs op LinkedIn van medewerkers

Veel organisaties zijn bezig om medewerkers meer te betrekken bij hun marketingactiviteiten. De waarde van een medewerker als ambassadeur voor de organisatie wordt ook employer branding genoemd. In dit artikel staan een aantal tips op een rij om van medewerkers ambassadeurs op LinkedIn  te maken.

Vijf LinkedIn tips voor sollicitatiegesprekken

Solliciteren als kandidaat kan spannend zijn. Een goede voorbereiding kan in veel gevallen helpen om soepel het proces in te gaan. LinkedIn deelt op haar blog verschillende tips om goed beslagen ten ijs te komen bij een sollicitatiegesprek.