16-03-2016 / Ayman van Bregt

Introductie nieuwe mobiele versie Twitter voor Windows 10Twitter heeft een nieuwe mobiele versie voor Windows 10 geïntroduceerd. In dit artikel staan de ontwikkelingen van de Windows 10 Twitter app op een rij.

Twitter introduceert nieuwe mobiele Twitter voor Windows 10 app

Afgelopen jaar werd een geheel vernieuwde Twitter voor Windows 10 geïntroduceerd. Twitter verbeterde met deze nieuwe versie het gebruik van Twitter voor Windows 10 computers en tablets. Door de introductie van de mobiele versie Twitter voor Windows 10 kunnen alle gebruikers van dit platform een verbeterde Twitter-ervaring beleven.

In de Twitter voor Windows 10 versie voor mobiel zijn nieuwe functies toegevoegd om het ontdekken van interessante berichten eenvoudiger te maken via Twitter Moments.
Twitter Moments was eerder al beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. Andere functies die in de Twitter voor Windows 10 app zijn toegevoegd, zijn het verzenden van privéberichten naar een groep (groeps DM), het direct vanuit de Twitter-app opnemen en editen van video, eenvoudig delen van tweets en het reageren (retweets met reactiefunctie) en tweets lezen zonder in te hoeven loggen.

De nieuwe Twitter voor Windows 10 app is te downloaden in de Windows Store.