31-07-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft gebruikers gevraagd welke LinkedIn bedrijfspagina’s zij het beste vinden in 2017. Aan de hand van reacties die LinkedIn heeft ontvangen, is een lijst met de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s (Company Pages) tot stand gekomen. In dit artikel worden de tien beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2017 uitgelicht.

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2017

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s worden gewaardeerd door gebruikers doordat zij doorgaans  kwalitatief hoogwaardige content publiceren afgewisseld met aantrekkelijke visuele content. Daarnaast zijn de pagina’s in staat om de interactie onder volgers en bezoekers optimaal te stimuleren. Ook blijken veel van de LinkedIn bedrijfspagina’s goed gebruik te maken van de mogelijkheden van een LinkedIn Career pagina en LinkedIn Showcase pagina. Uiteraard is er ook gekeken het aantal verkregen stemmen. De volgende 10 LinkedIn bedrijfspagina’s zijn de beste van 2017 op basis van meer dan 13 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s:

1. Hays;

2. Schneider Electric;

3. Nike;

4. Cisco;

5. DXC Technology;

6. Teleperformance India;

7. Hotmart;

8. HP;

9. Biesse Group;

10. Woolworths Group.

 

Een toelichting op de top 10 over de reden waarom deze tien bedrijfspagina’s in de lijst zijn opgenomen, is te vinden in de Slideshare presentatie hieronder. Bedrijven kunnen van deze voorbeelden leren en inzichten opdoen hoe ze de eigen activiteiten op LinkedIn kunnen verbeteren.

 

Beheerders van LinkedIn bedrijfspagina’s kunnen het bereik op een relevante manier en daarmee de zichtbaarheid vergroten door deze vier tips voor effectieve LinkedIn bedrijfspagina’s.

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.