22-01-2014 / Ayman van Bregt

Twitter voor mac-gebruikers krijgt nieuwe functionaliteitenDe Twitter voor Mac-applicatie heeft een update gekregen naar een nieuw design. Naast een nieuw uiterlijk zijn er drie belangrijke aanpassingen gedaan aan de Twitter-applicatie voor Mac.

Nieuw uiterlijk en nieuwe functionaliteiten voor Twitter voor mac

De wijzigingen in de Mac-applicatie zijn gericht op het bieden van meer informatie voor gebruikers. De drie wijzigingen zijn:

  • Twitter voor Mac wijziging 1 – Uitgebreide informatie in de timeline
    De timeline (tijdslijn) geeft nu een voorvertoning van foto’s waardoor het makkelijker is om door tweets heen te lezen. Mocht je het eerdere overzicht toch prettiger vinden kun je de voorvertoningen zelf uitzetten bij de instellingen.
  • Twitter voor Mac wijziging 2 – Rijke informatie over tweets
    Bij het bekijken van een tweet (door er op te klikken) wordt een overzicht geboden van de informatie in de tweet (bijvoorbeeld een foto), hoe vaak de tweet is geretweet, als favoriet is aangemerkt en gerelateerde tweets als gevolg van deze tweet.
  • Twitter voor Mac wijziging 3 – Meer informatie in Twitter profielen
    Het uiterlijk van profielen is aangepast. De omslagfoto van het Twitter profiel is nu te zien, de volgers en volgend van het Twitter account en nog veel meer informatie wordt getoond.

 

De Twitter voor Mac-applicatie is via iTunes te downloaden.