04-01-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014. Verder was er het NSMA Social Media Jaaroverzicht 2014 en de Twitter-hoogtepunten in een eigen jaaroverzicht en werd het verwijderen van chatberichten via Facebook Messenger uitgelegd. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

NSMA Social Media Jaaroverzicht 2014

NSMA Social Media Jaaroverzicht 2014

Het afgelopen jaar heeft de Nederlandse Social Media Academie dagelijks handige tips en tricks geplaatst. In de laatste week van 2014 zetten we de beste voor je op een rij.
Lees verder.

 

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina's van 2014

De 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014

Leer van de 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s van 2014 om de eigen LinkedIn bedrijfspagina te verbeteren. In dit artikel staan de 10 beste LinkedIn bedrijfspagina’s op een rij.
Lees verder.

 

De Twitter-hoogtepunten in het jaaroverzicht van 2014

De Twitter-hoogtepunten in het jaaroverzicht van 2014

Twitter geeft net als de afgelopen jaren inzicht in de hoogtepunten van 2014 op Twitter via 2014.twitter.com. Een overzicht van de mogelijkheden en enkele hoogtepunten uit het Twitter jaaroverzicht van 2014 staan in dit artikel op een rij.
Lees verder.

 

Facebook Messenger App

Het verwijderen van chatberichten via Facebook Messenger

Met de Facebook Messenger app kun je individuele berichten en gehele conversaties snel verwijderen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook bedrijfspagina bijwerkenTips voor het nieuwe design van Facebook bedrijfspagina’s

Vanaf deze week worden alle Facebook bedrijfspagina’s overgezet naar een nieuw design. In dit artikel staan een aantal tips op een rij om een Facebook bedrijfspagina gereed te maken voor de verandering.
Lees verder.

 

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

De praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids is een complete handleiding LinkedIn profiel maken en biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn profiel maken nu.

 

social-media-contentkalenderNSMA Social Media Contentkalender 2015

In 2014 introduceerde NSMA de handige NSMA Social Media Contentkalender. Met deze contentkalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team. Ook voor 2015 heeft NSMA een actuele versie van de contentkalender. Download de gratis NSMA Social Media Contentkalender.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite ProHootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.