08-01-2012 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere dat Facebook Timeline niet werkt in Internet Explorer (IE7). Verder behandelden aan welke voorwaarden je op LinkedIn moet voldoen om een bedrijfspagina aan te mogen maken en de nieuwe knoppen die je helpen om content via Twitter te delen vanaf je eigen website of weblog. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij:

Facebook Timeline werkt niet in Internet Explorer 7

Facebook Timeline niet zichtbaar in Internet Explorer 7De nieuwe Facebook Timeline blijkt niet te werken in de browser Internet Explorer 7. Mensen die gebruik maken van Facebook in deze browser krijgen niet de Timeline te zien van hun vrienden, maar weer de oude lay-out van het Facebook profiel.
Lees verder.

Problemen bij aanmaken LinkedIn bedrijfspagina

error - company pagesVoor het aanmaken van een LinkedIn bedrijfspagina is het verplicht om een 50% compleet profiel en meerdere connecties te hebben. In dit artikel geven we wat handige tips voor mensen die tegen dit probleem aan lopen.
Lees verder.

Interessegebieden, ambassadeurs en beïnvloeders vinden op Twitter met Mentionmapp

Met Mentionmapp achterhaal je wie je ambassadeurs zijn en veel over je praten op Twitter en met wie zij weer pratenWelke mensen praten veel over jou op Twitter en aan wie zijn zij weer gekoppeld? Welke interesses hebben zij? Achterhaal het met Mentionmapp!
Lees verder.

Zo kijken mensen naar je Facebook Timeline of Bedrijfspagina

Heatmap Facebook TimelineDe website Eye Track Shop heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop de nieuwe Facebook Timeline en bedrijfspagina’s worden bekeken. Dat levert een aantal interessante inzichten op.
Lees verder.

Een LinkedIn signature aan e-mailberichten toevoegen in vijf stappen

E-mail signature voorbeeld - LinkedInVoeg in vijf stappen een LinkedIn signature toe aan je e-mailberichten om ontvangers van jouw e-mailberichten te wijzen op je LinkedIn profiel.
Lees verder.

Nieuwe Twitter-knoppen om content te delen op je eigen website of blog

Knoppen van Twitter om content te delen vanaf je eigen website of weblogTwitter breidt haar knoppen uit waarmee je nog makkelijker content kunt delen vanaf je eigen website of weblog.
Lees verder.

Cursus van de week – Cursus LinkedIn gevorderden

Start het nieuwe jaar met het ebook ‘Cursus LinkedIn gevorderden’. Dit ebook leert je hoe je als ondernemer LinkedIn goed kunt inzetten om jouw sales en acquisitie te ondersteunen en nieuwe opdrachten en klanten te vinden. Ben je geen ondernemer maar hard op zoek naar een nieuwe baan? Dit ebook helpt je ook bij het sollicitatieproces en na het lezen van dit ebook kun je er alles aan doen om zo snel mogelijk een nieuwe functie te vinden met behulp van LinkedIn.
Lees verder.