19-03-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de introductie van de nieuwe mobiele Twitter voor Windows 10 app. Verder behandelden we de vereenvoudigde LinkedIn instellingen en hoe remarketing advertentiecampagnes voor Facebook opgezet kunnen worden. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook remarketingFacebook remarketing advertentiecampagnes opzetten

Facebook biedt verschillende mogelijkheden om personen die eerder interesse toonden in de website van je bedrijf, gericht advertenties te vertonen. Dit wordt ook wel ‘remarketing’ genoemd. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je remarketing advertenties op Facebook kunt opzetten.
Lees verder.

 

Introductie nieuwe mobiele versie Twitter voor Windows 10Twitter introduceert nieuwe mobiele Twitter voor Windows 10 app

Na de introductie van Twitter voor Windows 10 voor pc en tablet heeft Twitter een nieuwe Twitter voor Windows 10 app geïntroduceerd. In dit artikel staan de ontwikkelingen van Twitter voor Windows 10 op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingenLinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingen

LinkedIn heeft wijzigingen doorgevoerd aan de pagina’s met instellingen om het voor gebruikers eenvoudiger te maken om de eigen instellingen van het LinkedIn account te wijzigen. In dit artikel staan de belangrijkste wijzigingen aan de LinkedIn instellingen op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips voor betere social selling op LinkedIn

Vier tips voor social selling op LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke online sociale netwerk dat een bijdrage kan leveren aan de commerciële resultaten van een organisatie. Social selling op LinkedIn blijkt grote impact te hebben op de commerciële resultaten van Nederlandse bedrijven. In dit artikel staan de inzichten en tips voor social selling op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.