02-04-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de nieuwe functie om slechtzienden afbeeldingen op Twitter te laten beleven. Verder behandelden we de uitbreiding van het adverteren op Facebook van Instant Articles en de vernieuwde mobiele applicatie voor LinkedIn jobs. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Instant ArticlesFacebook breidt advertentiemogelijkheden Instant Articles uit

Facebook begint met het aanbieden van video-advertenties in Facebook Instant Articles. Instant Articles maakt het mogelijk om nieuwsartikelen direct binnen Facebook te bekijken en is opgezet in samenwerking met grote uitgevers.
Lees verder.

Slechtzienden kunnen afbeeldingen beleven met nieuwe Twitter foto-functieSlechtzienden beleven afbeeldingen met nieuwe Twitter fotofunctie

Twitter introduceert een nieuwe functie om slechtzienden en blinden afbeeldingen te laten beleven. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe Twitter fotofunctie op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn vernieuwt mobiele applicatie voor LinkedIn JobsLinkedIn vernieuwt mobiele applicatie voor LinkedIn Jobs

LinkedIn introduceerde in 2014 een nieuwe mobiele applicatie voor LinkedIn vacatures. De LinkedIn Job Search app is vernieuwd en beschikbaar voor Android en iOS gebruikers. In dit artikel staan de mogelijkheden van de vernieuwde mobiele app voor LinkedIn Jobs.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Negen tips voor het beheren van een LinkedIn GroepNegen tips voor het beheren van een LinkedIn Groep

Het aanmaken van een LinkedIn groep is snel gedaan maar een levendige LinkedIn groep is niet vanzelfsprekend. In dit artikel negen tips van LinkedIn voor het beheren van een levendige en aantrekkelijke LinkedIn groep.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.