10-04-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie dat Facebook stopt met de 20% tekstregel voor advertenties.  Verder behandelden we het eenvoudiger delen van tweets via DM en Lynda.com dat vanaf nu leerpaden voor carrièreontwikkeling biedt. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Lynda.com biedt leerpaden aan voor carriereontwikkeling

Lynda.com biedt leerpaden voor carrièreontwikkeling

LinkedIn vernieuwde onlangs Lynda.com en introduceert nu leerpaden om meer carrièreperspectief te bieden. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Lynda.com leerpaden op een rij.
Lees verder.

 

Eenvoudiger delen van tweets via DM

Eenvoudiger delen van tweets via DM

Twitter heeft de manier waarop tweets via DM gedeeld worden vereenvoudigd. Via de ‘share a tweet via dm’-knop kunnen privé-gesprekken snel worden gestart. In dit artikel staan de mogelijkheden van het delen van tweets via DM op een rij.
Lees verder.

 

Facebook stopt met 20% tekst regel voor advertenties

Facebook stopt met 20% tekstregel voor advertenties

Facebook advertenties mogen vanaf nu meer dan 20% tekst bevatten. Facebook stopt met de regel die advertenties afkeurt vanwege de hoeveelheid tekst.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn SlideShareVijf tips voor betere content en zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare

LinkedIn SlideShare is een belangrijk platform voor B-to-B bedrijven om zichtbaar te zijn. In dit artikel staan vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn Slideshare op een rij.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.