24-04-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie drie tips om slim te netwerken op LinkedIn. Verder behandelden we dat bedrijven gemakkelijker bereikbaar zijn via Facebook Messenger en tips voor het inzetten van Twitter bij evenementen. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Drie tips om meer uit linkedin te halen

Drie tips om slim te netwerken op LinkedIn

LinkedIn verandert regelmatig in functies en design. Door deze regelmatige wijzigingen kan het voor LinkedIn gebruikers niet altijd eenvoudig zijn om (nieuwe) functies te vinden en te gebruiken. In dit artikel drie tips op een rij om slimmer te netwerken op LinkedIn.
Lees verder.

 

Twitter tips bij evenementen

Tips voor de inzet van Twitter bij evenementen

Belangrijke (nieuws)gebeurtenissen, grote evenementen en televisieprogramma’s met een groot bereik trekken daarom ook veel aandacht op Twitter. Voor merken en bedrijven die Twitter willen inzetten bij evenementen staan in dit artikel een aantal praktische tips op een rij.
Lees verder.

 

Bedrijven gemakkelijker bereikbaar via Facebook Messenger

Bedrijven gemakkelijker bereikbaar via Facebook Messenger

Bedrijven zijn vanaf nu gemakkelijker te bereiken via Facebook Messenger. Facebook introduceerde recentelijk nieuwe tools en mogelijkheden om het voor gebruikers makkelijker te maken om een chatgesprek te starten met een bedrijf.
Lees verder.

 

Facebook bedrijfspagina

Uit het NSMA-archief: Berichten plaatsen in meerdere talen op Facebook bedrijfspagina’s

Facebook bedrijfspagina’s kunnen vanaf nu berichten in meerdere talen plaatsen. Berichten worden zo relevanter voor fans door het tonen in de eigen taal. In dit artikel wordt de werking van de nieuwe functie verder toegelicht.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.