30-04-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie een nieuwe LinkedIn app om studenten te helpen eenvoudiger een baan te vinden na het afstuderen. Verder behandelden we dat hoe gebruikers via Facebook Verkoopgroepen zelf spullen kunnen verkopen en drie tools voor een betere veiligheid op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Verkoopgroepen overzichtZelf spullen verkopen via Facebook Verkoopgroepen

Facebook heeft de functie verkoopgroepen geïntroduceerd in Nederland. Via Facebook verkoopgroepen kunnen gebruikers tweedehands of eigengemaakte spullen verkopen.
Lees verder.

 

Drie tools voor meer veiligheid op TwitterDrie tools voor betere veiligheid op Twitter

Twitter introduceert drie nieuwe tools om de veiligheid op Twitter te vergroten. De drie tools richten zich op het ‘muten’, blokkeren en rapporteren van tweets of Twitter gebruikers. In dit artikel staan de mogelijkheden van de drie tools op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn app helpt studenten snel een baan te vindenNieuwe LinkedIn app helpt studenten een baan te vinden

LinkedIn heeft een nieuwe app geïntroduceerd voor studenten. De LinkedIn app helpt bijna afgestudeerde studenten met het vergroten van kansen op de juiste baan. In dit artikel wordt de werking en mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn app toegelicht.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Adverteren op Twitter beschikbaar in 200 landenAdverteren op Twitter beschikbaar in 200 landen

Bedrijven die adverteren op Twitter kunnen dit sinds deze maand in meer dan 200 landen doen. Hiermee wordt het voor adverteerders mogelijk om advertenties te vertonen onder een nog groter internationaal publiek. In dit artikel staan de uitbreidingen van het adverteren op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.