11-05-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de uitbreiding van Twitter Cards met Website Cards. Verder kwamen 3 wijzigingen aan LinkedIn groepen aan bod en beheer van Facebook groepen via een nieuwe pagina. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Wijzigingen aan LinkedIn Groepen

3 wijzigingen aan LinkedIn Groepen

LinkedIn heeft wijzigingen doorgevoerd aan de LinkedIn Groepen. In dit artikel staan de drie belangrijke wijzigingen op een rij die het gebruik van LinkedIn Groepen moet vergemakkelijken.
Lees verder.

Twitter introduceert Website Cards

Twitter Cards uitgebreid met Website Cards

Twitter heeft een nieuwe categorie aan de ‘Twitter Cards’ toegevoegd, genaamd Twitter Website Cards. Website Cards maakt het voor adverteerders mogelijk om eenvoudiger bezoekers naar een website trekken door informatie van een website in een advertentie op Twitter te tonen.
Lees verder.

Facebook Groepen die jij beheert

Beheer van Facebook groepen via nieuwe pagina

Facebook heeft een nieuwe pagina geïntroduceerd waarmee beheerders van Facebook groepen in één overzicht kunnen zien welke groepen zij beheren.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Mails die je wilt ontvangenInstellingen voor het ontvangen van Linkedin-berichten

LinkedIn is een plek waar professionals elkaar kunnen benaderen voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Sta je bijvoorbeeld open voor nieuw werk of opdrachten, dan kun je via je LinkedIn profiel aangeven dat andere professionals je hierover mogen benaderen middels een bericht. In dit artikel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kunt instellen.
Lees verder.

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanNSMA Praktijkgids van de week: LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de Praktijkgids in onze webshop.

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.