01-06-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de mogelijkheden om gericht op Twitter te adverteren op basis van taal. Verder kwam aan bod hoe het LinkedIn profiel verbeterd kan worden met ‘How You Rank’  en de aangepaste privacy-instellingen voor nieuwe Facebook gebruikers. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook verandert standaardinstelling voor plaatsen updates naar ‘Vrienden’

Public-posting-reminder

Mensen die zich vanaf nu op Facebook registreren, delen standaard de geplaatste berichten alleen met ‘vrienden’. Gebruikers die het bericht voor iedereen publiekelijk willen delen moeten hier actief voor kiezen zodat iedereen op het online sociale netwerk de geplaatste update kan bekijken.
Lees verder.

 

Gericht adverteren op Twitter op basis van taal

Gericht op Twitter adverteren op basis van taal

Twitter maakt het voor adverteerders mogelijk om gerichter advertentiebudget in te zetten door op Twitter te adverteren op basis van het selecteren van taal. In dit artikel staan de mogelijkheden van adverteren op Twitter op basis van taal op een rij.
Lees verder.

 

Het LinkedIn profiel verbeteren met ‘How You Rank’

Verbeter je LinkedIn profiel met how you rankMet ‘How You Rank’ kan het LinkedIn profiel verbeterd worden op basis van beter ‘scorende’ profielen uit het eigen netwerk op LinkedIn. In dit artikel een uitleg over de nieuwe LinkedIn-functie en de mogelijkheden die het biedt.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: 7 tips voor meer volgers op TwitterZeven tips voor meer volgers op Twitter

Op basis van een analyse van acht onderzoeken door Wishpond, zijn zeven tips geformuleerd voor meer volgers op Twitter.
Lees verder.

 

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.