31-05-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) zeven functies voor Facebook evenementen. Verder behandelden we tips voor het eenvoudig onderhouden van LinkedIn relaties en de mogelijkheid om doelgericht te adverteren op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

7 functies voor Facebook evenementen die de komende jaren verschijnenFacebook evenementen

Het team dat aan de Facebook evenementen functie werkt is uitgebreid. In de komende jaren worden daarom zeven nieuwe functies geïntroduceerd voor Facebook evenementen. In dit artikel staan de verwachte nieuwe functies op een rij.
Lees verder.

 

Doelgericht adverteren op Twitter beschikbaar voor adverteerders wereldwijdDoelgericht adverteren op Twitter beschikbaar voor adverteerders wereldwijd

Adverteerders op Twitter kunnen nu doelgericht adverteren passend bij specifieke marketing- en communicatie-doelstellingen waarbij alleen nog maar hoeft afgerekend te worden voor het resultaat. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden om doelgericht te adverteren op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

Tips voor het eenvoudig onderhouden van LinkedIn relatiesTips om LinkedIn relaties eenvoudig te onderhouden

Via de LinkedIn relatie-tab is het mogelijk om LinkedIn relaties te categoriseren, berichten die zijn uitgewisseld terug te lezen en nog meer informatie die helpt om het netwerk goed te onderhouden. In dit artikel staan 6 tips op een rij om eenvoudig het netwerk te kunnen onderhouden.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vijf tips om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vindenVijf tips om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vinden

LinkedIn is met bijna 2,5 miljoen vacatures voor veel werkzoekenden het startpunt bij het vinden van een nieuwe baan.
In dit artikel staan vijf LinkedIn tips op een rij om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vinden.
Lees verder.

 

sumall_logo_highOverzichtelijke social media rapportages met SumAll

SumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.