05-06-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie tips voor betere zichtbaarheid op Twitter. Verder behandelden we tips voor succesvolle Facebook advertenties en het tonen van professionele ervaring op het LinkedIn profiel. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Toon je professionele ervaring op het LinkedIn profiel

Professionele ervaring tonen op het LinkedIn profiel

Onderzoek van LinkedIn laat zien dat het merendeel van de LinkedIn gebruikers moeite heeft om de professionele ervaring effectief te communiceren. In dit artikel staan praktische tips op basis van LinkedIn onderzoek op een rij om professionals te helpen de professionele ervaring effectief zichtbaar te maken op het LinkedIn profiel.
Lees verder.

 

Tips om meer uit Twitter te halen

5 tips voor betere zichtbaarheid op Twitter

Bedrijven en organisaties die actief zijn op Twitter, streven in de meeste gevallen naar meer zichtbaarheid. In dit artikel staan 5 tips op een rij om als bedrijf of organisatie de zichtbaarheid op Twitter te vergroten.
Lees verder.

 

Hoe maak je een succesvolle Faceboom advertentie

Succesvolle Facebook advertenties maken

Wat zijn de ingrediënten van een succesvolle Facebook advertentie? In dit artikel staan tips en adviezen op een rij voor succesvolle Facebook advertenties.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vergelijkbare doelgroepen FacebookVergelijkbare Facebook advertentiedoelgroepen maken

Facebook biedt de mogelijkheid om vergelijkbare doelgroepen te maken op basis van bestaande gegevens. Bruikbaar voor het vinden van nieuwe klanten. In dit artikel wordt uitgelegd wat vergelijkbare Facebook advertentiedoelgroepen zijn en hoe je deze kunt maken.
Lees verder.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.