11-06-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de nieuwe Twitter Android app. Verder behandelden we de nieuwe Facebook Messenger statistieken voor bedrijven en de LinkedIn Premium Insights die inzicht geeft in de ontwikkeling bij bedrijven. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Messenger Platform geïntroduceerdFacebook Messenger statistieken beschikbaar voor bedrijven

Facebook geeft via de paginastatistieken sinds kort inzicht in de prestaties van chatgesprekken op Facebook Messenger. Hiermee krijgen bedrijven beter inzicht in het verloop van gesprekken die worden gevoerd met klanten via Messenger.
Lees verder.

 

Introductie vernieuwde Twitter voor Android appTwitter Android app vernieuwt

Twitter heeft de mobiele Android-app vernieuwt om beter aan te sluiten bij de mogelijkheden die Android haar gebruikers biedt. In dit artikel staan de wijzigingen in de mobiele Twitter app op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn Premium Insights geeft inzicht in ontwikkelingen bij bedrijvenLinkedIn Premium Insights geeft inzicht in ontwikkelingen bij bedrijven

LinkedIn introduceert een nieuwe functie om LinkedIn gebruikers meer inzicht te bieden in ontwikkelingen bij bedrijven ten aanzien van groei of krimp. In dit artikel staan de functies van LinkedIn Premium Insights op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:Vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare Vijf tips voor betere content en zichtbaarheid op LinkedIn SlideShare

LinkedIn SlideShare is een belangrijk platform voor B-to-B bedrijven om zichtbaar te zijn. In dit artikel staan vijf tips voor betere content en meer zichtbaarheid op LinkedIn Slideshare op een rij.
Lees verder.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.