14-06-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het volgen eenvoudiger volgen van conversaties op Twitter. Verder behandelden we hoe je effectiever op Facebook kunt adverteren met de Facebook Power Editor en tips voor het vinden van talent op LinkedIn. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Effectiever adverteren op Facebook met de Facebook Power EditorAdverteren op Facebook met de Facebook Power Editor

Voor wie veel wil adverteren op Facebook is de Facebook Power Editor een prettig hulpmiddel om advertenties te plaatsen en te managen. In dit artikel worden de mogelijkheden van de Facebook Power Editor behandeld.
Lees verder.

 

Conversaties op Twitter eenvoudiger volgen via Twitter.comConversaties op Twitter eenvoudiger volgen via Twitter.com

Twitter heeft een nieuwe functionaliteit gelanceerd waarmee het eenvoudiger is om conversaties op Twitter te volgen. De conversaties worden in één oogopslag overzichtelijk bij een tweet weergegeven.
Lees verder.

 

Tips voor het vinden van talent op LinkedInTips om talent op LinkedIn te vinden

LinkedIn is bij uitstek het online social media platform om talentvolle professionals te vinden en te benaderen. In dit artikel staan diverse tips op een rij om talent op LinkedIn te vinden.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: De 10 meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn van 2014De tien meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn van 2014

LinkedIn heeft een lijst opgesteld met de wereldwijd meest gebruikte steekwoorden op LinkedIn op basis van de informatie op profielen van LinkedIn gebruikers. Op deze manier weet je welke woorden je beter kunt vermijden op je LinkedIn profiel om goed op te vallen bij recruiters en hr-professionals. In dit artikel staan de 10 meest gebruikte steekwoorden van 2014 op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

sumall_logo_highOverzichtelijke social media rapportages met SumAll

SumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.