25-06-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie het analyseren van e-mailadressen met de Facebook Ads Manager. Verder behandelden we de nieuwe mogelijkheden voor video op Twitter en de overname van LinkedIn door Microsoft. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

E-mailadressen analyseren met de Facebook Ads ManagerE-mailadressen analyseren met de Facebook Ads Manager

Inzicht verkrijgen in de doelgroep achter een e-mailadressen bestand is moeilijk. De Facebook Ads Manager biedt tools om e-mailadressen te analyseren.
Lees verder.

 

Nieuwe mogelijkheden voor video op TwitterNieuwe mogelijkheden voor video op Twitter

Twitter heeft de mogelijkheden voor video op Twitter uitgebreid. De aanpassingen voor het bekijken en publiceren van video’s op Twitter staan in dit artikel op een rij.
Lees verder.

 

Microsoft neemt LinkedIn overLinkedIn overgenomen door Microsoft

LinkedIn kondigde afgelopen week aan over te worden genomen door Microsoft. Het grootste professionele cloud-netwerk en het grootste professionele zakelijke online netwerk willen elkaar versterken. In dit artikel staan de redenen achter de overname op een rij.
Lees verder.

 

Uitbreiding van mogelijkheden voor klantenservice op TwitterUit het NSMA-archief: Nieuwe mogelijkheden voor klantenservice op Twitter

Twitter heeft de mogelijkheden voor klantenservice op Twitter uitgebreid met twee nieuwe instrumenten voor betere klantenservice op Twitter. In dit artikel staan de mogelijkheden van de instrumenten op een rij.
Lees verder.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.