29-06-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de introductie van een nieuwe mobiele LinkedIn applicatie voor vacatures en om te solliciteren. Verder kwam de vernieuwde  Facebook Paginabeheer-app aan bod en de mogelijkheden van remarketing bij het adverteren op Twitter . In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook ‘Paginabeheer-app’ vernieuwd en verbeterd

Facebook 'Paginabeheer-app'Facebook heeft de mobiele applicatie om Facebook bedrijfspagina’s te beheren aangepast en verbeterd. Zowel de iOS als de Android versie van de ‘Paginabeheer-app’ hebben een nieuw design gekregen en zijn daardoor gemakkelijker te gebruiken onderweg.
Lees verder.

 

Remarketing mogelijk bij adverteren op Twitter

Adverteren op Twitter met remarketing tagTwitter heeft de mogelijkheden voor het adverteren op Twitter uitgebreid met remarketing. Met remarketing is het mogelijk om bezoekers van een website, een advertentie te tonen op Twitter van dezelfde website. In dit artikel staan de remarketing mogelijkheden bij het adverteren op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn introduceert nieuwe mobiele applicatie voor LinkedIn vacatures

Nieuwe mobiele applicatie LinkedIn vacatures geïntroduceerdLinkedIn heeft een nieuwe mobiele applicatie geïntroduceerd voor LinkedIn vacatures. Met deze mobiele app is het mogelijk om de beschikbare vacatures op LinkedIn (LinkedIn Jobs) eenvoudig te bekijken en erop te reageren zonder dat het LinkedIn netwerk dit in de updates kan zien. In dit artikel staan de mogelijkheden van de LinkedIn vacatures app op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: 6 tips om LinkedIn voor ondernemers optimaal te benutten

Maak effectief en efficiënt gebruik van LinkedIn als ondernemer. Met deze zes tips om LinkedIn voor ondernemers optimaal te benutten zullen ondernemers meer zichtbaar worden op LinkedIn.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.