28-06-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat Facebook de tools voor het adverteren heeft vernieuwd. Verder behandelden we dat LinkedIn Pulse opnieuw is geïntroduceerd en dat Twitter gebruikers lijsten kunnen delen van geblokkeerde Twitter accounts. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Tools voor adverteren op Facebook krijgen update

Adverteren op FacebookDe hulpmiddelen om te adverteren op Facebook krijgen een update. Zowel de Facebook Ads Manager als de Facebook Power Editor worden vernieuwd met een aantal nieuwe functionaliteiten.
Lees verder.

 

Geblokkeerde Twitter accounts delen met andere Twitter gebruikers

Geblokkeerde Twitter accounts delen met andere Twitter gebruikersSinds begin juni is het mogelijk om lijsten van geblokkeerde Twitter accounts te delen met andere Twitter gebruikers middels een import- en export-functie. In dit artikel staan de mogelijkheden van het delen van geblokkeerde Twitter accounts op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn Pulse opnieuw geïntroduceerd

LinkedIn Pulse opnieuw geïntroduceerdDe mobiele LinkedIn Pulse app is opnieuw geintroduceerd met betere functies voor persoonlijke nieuwsvoorziening op LinkedIn. In dit artikel staan de mogelijkheden van de vernieuwde LinkedIn Pulse op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:Sneltoetsen social media-2015 Alle sneltoetsen voor social media op een rij

Met handige sneltoetsen op social media kun je functies sneller openen en gebruiken. Wie de sneltoetsen goed kan onthouden, kan dan ook veel tijd besparen.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.