03-07-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie het verrijken van foto’s op Twitter met Twitter Stickers. Verder behandelden we de meest aantrekkelijke werkgevers volgens LinkedIn data en het creatiever adverteren op Facebook door nieuwe functies. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

De meest aantrekkelijke werkgevers op basis van LinkedIn data

De meest aantrekkelijke werkgevers volgens LinkedIn data

LinkedIn heeft op basis van data afkomstig van meer dan 433 miljoen LinkedIn profielen onderzocht welke werkgevers het meest aantrekkelijk zijn. In dit artikel zijn de belangrijkste inzichten van het onderzoek naar aantrekkelijke werkgevers volgens LinkedIn data op een rij gezet.
Lees verder.

 

Foto's verrijken met Twitter Stickers

Twitter Stickers verrijken foto’s op Twitter

Twitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om afbeeldingen en foto’s op Twitter te verrijken. Met Twitter Stickers kan een extra ‘fun-element’ toegevoegd worden bij het publiceren van afbeeldingen of foto’s. In dit artikel staan de mogelijkheden van Twitter Stickers op een rij.
Lees verder.

 

Creatiever adverteren op Facebook door nieuwe functies

Creatiever adverteren op Facebook door nieuwe functies

Tijdens Cannes Lions 2016 heeft Facebook nieuwe functies gelanceerd om creatiever te adverteren op Facebook. Dit artikel licht de nieuwe mogelijkheden toe.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Vergelijkbare doelgroepen FacebookVergelijkbare Facebook advertentiedoelgroepen maken

Facebook biedt de mogelijkheid om vergelijkbare doelgroepen te maken op basis van bestaande gegevens. Bruikbaar voor het vinden van nieuwe klanten. In dit artikel wordt uitgelegd wat vergelijkbare Facebook advertentiedoelgroepen zijn en hoe je deze kunt maken.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.