10-07-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie het nieuwe Twitter Dashboard om zakelijk twitteren te vergemakkelijken. Verder behandelden we hoe het inkoopproces van organisaties beïnvloed kan worden op basis van tips van LinkedIn en de aanpassingen in het Facebook nieuwsoverzicht om vrienden en familie eerst te tonen. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook nieuwsoverzichtVrienden en familie eerst vertoond in Facebook nieuwsoverzicht

Berichten van vrienden en familie komen bovenaan te staan in het Facebook nieuwsoverzicht. Dit artikel zet alle aanpassingen door Facebook op een rij.
Lees verder.

 

Twitter Dashboard vergemakkelijkt zakelijk gebruik van TwitterTwitter Dashboard maakt zakelijk twitteren gemakkelijker

Twitter heeft een tool gelanceerd om het zakelijk gebruik van Twitter te vergemakkelijken en organisaties en bedrijven op Twitter eenvoudiger te verbinden met klanten en geïnteresseerden. In dit artikel staan de mogelijkheden van Twitter Dashboard op een rij.
Lees verder.

 

Tips van LinkedIn om het inkoopproces van organisaties te beïnvloedenHet inkoopproces van organisaties beïnvloeden met deze LinkedIn tips

LinkedIn heeft tips opgesteld om professionals te helpen om het inkoopproces van organisaties te beïnvloeden omdat het aankooppgedrag de afgelopen jaren veel is veranderd. In dit artikel staan de tips van LinkedIn om het inkoopproces van organisaties te beïnvloeden op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingenUit het NSMA-archief: LinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingen

LinkedIn heeft wijzigingen doorgevoerd aan de pagina’s met instellingen om het voor gebruikers eenvoudiger te maken om de eigen instellingen van het LinkedIn account te wijzigen. In dit artikel staan de belangrijkste wijzigingen aan de LinkedIn instellingen op een rij.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.