23-07-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie tips van LinkedIn voor het bereiken van Millennials. Verder behandelden we tips voor een professionele uitstraling van Facebook bedrijfspagina’s en hoe een geverifieerd Twitter account kan worden aangevraagd. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Facebook bedrijfspaginaTips voor een professionele uitstraling van Facebook bedrijfspagina’s

Op een Facebook bedrijfspagina zijn de profielfoto en omslagafbeelding belangrijke elementen om een bezoeker een goede eerste indruk te geven. Het investeren in een professionele (visuele) uitstraling van de Facebook bedrijfpsgina kan daarom zinvol zijn. Dit artikel geeft een aantal praktische tips voor een professionele uitstraling van een Facebook bedrijfspagina.
Lees verder.

 

Mogelijkheid tot aanvragen geverifieerd Twitter accountHet aanvragen van een geverifieerd Twitter account

Twitter heeft de mogelijkheid om een geverifieerd Twitter account aan te vragen opengesteld voor iedereen. In dit artikel staat uitgelegd hoe een geverifieerd Twitter account kan worden aangevraagd.
Lees verder.

 

Tips van LinkedIn om Millenials in de ontwikkeling te stimulerenTips van LinkedIn voor het bereiken van Millennials

LinkedIn heeft op basis van onderzoek tips opgesteld om de professionele ontwikkeling van Millennials te stimuleren. Onder de beroepsbevolking blijkt de groep Millennials een uitdagende doelgroep te zijn. In dit artikel staan de tips van LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingenUit het NSMA-archief: LinkedIn instellingen vereenvoudigd voor snellere wijzigingen

LinkedIn heeft wijzigingen doorgevoerd aan de pagina’s met instellingen om het voor gebruikers eenvoudiger te maken om de eigen instellingen van het LinkedIn account te wijzigen. In dit artikel staan de belangrijkste wijzigingen aan de LinkedIn instellingen op een rij.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.