08-12-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het samenvoegen van twee LinkedIn accounts. Verder behandelden we het slim managen van Facebook groepen met behulp van IFTTT en het makkelijker zoeken op Twitter mobiel voor iPhone en Android.  In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn Logo Oranje

Het samenvoegen van twee LinkedIn accounts

In dit artikel een uitleg hoe je twee LinkedIn accounts kunt samenvoegen. Er zijn twee manieren om dit te doen, afhankelijk van of je nog wel of geen toegang meer hebt tot beide LinkedIn accounts.
Lees verder.

Makkelijker zoeken op Twitter voor iPhone en Android

Makkelijker zoeken op Twitter mobiel voor iPhone en Android

Twitter heeft nieuwe mobiele Twitter apps uitgebracht (Twitter voor iPhone en Twitter voor Android) waarmee eenvoudiger gezocht kan worden op Twitter. In dit artikel een overzicht van de nieuwe mogelijkheden om eenvoudiger te zoeken via Twitter mobiel.
Lees verder.

Facebook groepen

Facebook groepen slim managen met IFTTT

De online tool IFTTT beschikt sinds kort over een koppeling met Facebook groepen waardoor het mogelijk is geworden een aantal extra dingen in te stellen voor beheerders van Facebook groepen.
Lees verder.

Facebook Graph SearchUit het NSMA-archief: Optimaliseer bedrijfspagina’s voor Facebook Graph Search

Graph Search is een nieuwe manier om mensen, pagina en plaatsen te ontdekken via Facebook. Maar hoe werkt het precies en hoe kun je een bedrijfspagina ervoor optimaliseren?
Lees verder.

Een levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingenPraktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderden

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de Praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ in onze webwinkel.