17-07-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie de kracht van content cureren op LinkedIn. Verder behandelden we dat Facebook automatisch berichten vertaalt op bedrijfspagina’s en gewijzigde bestandsgrootte voor afbeeldingen op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

De kracht van het cureren van content op LinkedIn

De kracht van content op LinkedIn cureren

LinkedIn is voor B2B marketeers een belangrijk platform om de juiste personen in organisaties te bereiken. Voor marketeers die aan de slag willen met het cureren van content op LinkedIn staan in dit artikel tips op een rij.
Lees verder.

 

Limiet van formaat van afbeeldingen op Twitter aangepast

Bestandsgrootte voor afbeeldingen op Twitter gewijzigd

Twitter heeft de maximum bestandsgrootte van afbeeldingen op Twitter gewijzigd. Afbeeldingen via mobiel mogen maximaal 5MB en via desktop 15MB groot zijn. De aanpassingen volgen op een reeks van uitbreidingen aan het platform om Twitter gebruikers meer mogelijkheden te bieden.
Lees verder.

 

Facebook vertaalt automatisch berichten

Facebook vertaalt automatisch berichten op bedrijfspagina’s

Facebook vertaalt automatisch berichten op een Facebook bedrijfspagina. Voor beheerders van een Facebook bedrijfspagina met een internationaal publiek wordt het zo gemakkelijker om via Facebook te communiceren.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Bedrijven gemakkelijker bereikbaar via Facebook MessengerBedrijven gemakkelijker bereikbaar via Facebook Messenger

Bedrijven zijn vanaf nu gemakkelijker te bereiken via Facebook Messenger. Facebook introduceerde recentelijk nieuwe tools en mogelijkheden om het voor gebruikers makkelijker te maken om een chatgesprek te starten met een bedrijf.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.