02-08-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de meest invloedrijke Nederlandse bedrijven op LinkedIn. Verder behandelden we dat het beheren van de instellingen op Twitter is verbeterd en tips voor het verbeteren van organisch bereik op Facebook. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

De meest invloedrijke Nederlandse bedrijven op LinkedIn

De meest invloedrijke Nederlandse bedrijven op LinkedIn

LinkedIn heeft een overzicht gepubliceerd van de meest invloedrijke bedrijven in de wereld met de meest succesvolle LinkedIn bedrijfspagina’s. In dit artikel staan de top 10 meest invloedrijke bedrijven in de wereld en in Nederland op een rij.
Lees verder.

 

Beheren van de instellingen op Twitter verbeterd

Beheren van de instellingen op Twitter verbeterd

Het nieuwe Twitter Data Dashboard maakt het eenvoudiger om instellingen op Twitter te beheren en te monitoren. In dit artikel staan de aanpassingen van de instellingen op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

Facebook

Tips voor het verbeteren van organisch bereik op Facebook

Het organisch bereik op Facebook is in de afgelopen jaren telkens gedaald. Dit artikel geeft handige tips aan beheerders van Facebook bedrijfspagina’s om het organisch bereik op Facebook te verbeteren.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: De snelste manier om LinkedIn skills aan te scherpenDe beste manier om LinkedIn skills aan te scherpen

LinkedIn skills worden steeds belangrijker op LinkedIn omdat ze ook de resultaten van een LinkedIn zoekmachine beïnvloeden. In dit artikel staan tips op een rij om op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier LinkedIn skills aan te scherpen.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

De eerste stap in een snel zakelijk en/of persoonlijk nieuwsnetwerk.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter

De praktijkgids ‘Twitter’ leert je alles om aan de slag te gaan met Twitter als sociaal netwerk. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op Twitter te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids Twitter nu.