10-08-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het verschil tussen actual en potential impressions in de Twitter statistieken. Verder kwam aan bod dat aanbevelingen op Facebook bedrijfspagina’s alleen mogelijk zijn voor fysieke locaties en de betere weergaven van het LinkedIn profiel in de LinkedIn apps. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Betere ervaring LinkedIn profiel op LinkedIn mobiele apps

Betere weergave LinkedIn profiel op LinkedIn mobiele apps

LinkedIn heeft wijzigingen aan alle mobiele LinkedIn apps doorgevoerd om de gebruikerservaring van LinkedIn profielen te verbeteren. Met de wijzigingen worden LinkedIn profielen beter getoond op alle mobiele platforms.
Lees verder.

Uitleg over Twitter statistieken

Het verschil tussen actual en potential impressions in de Twitter statistieken

In dit artikel uitleg over de vernieuwde Twitter statistieken met inzichten in organische tweets op basis van ‘actual impressions’ en ‘potential impressions’. Een uitleg over de betekenis van beide KPI’s.
Lees verder.

Aanbevelingen op Facebook bedrijfspagina's alleen bij fysieke locatie

Aanbevelingen op Facebook bedrijfspagina’s alleen bij fysieke locatie

Facebook toont niet langer de aanbevelingen (sterren) van fans op een bedrijfspagina die geen locatie heeft toegevoegd aan de pagina.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Facebook sneltoetsenFacebook met sneltoetsen eenvoudig gebruiken

Meer dan de helft van de Facebook-gebruikers maakt dagelijks gebruik van het sociaal netwerk. Voor wie Facebook regelmatig gebruikt kan het handig zijn om gebruik te maken van sneltoesten.
Lees verder.

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de Pratijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.