01-09-2013 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe regels voor Facebook bedrijfspagina’s. Verder behandelden we het eenvoudig solliciteren via LinkedIn mobiel en Twitter die achtergronden bij tweets toont dankzij ‘related headlines’. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Eenvoudig mobiel solliciteren via LinkedIn mobiel

Eenvoudig mobiel solliciteren via LinkedIn mobiel

Het is voor Engelstalige gebruikers van LinkedIn mobiel sinds afgelopen week mogelijk om mobiel te solliciteren. In dit artikel worden de mogelijkheden van mobiel solliciteren via LinkedIn mobiel uiteengezet aan de hand van de korte handleiding ‘mobiel solliciteren’.
Lees verder.

Twitter toont verhaal achter tweets met gerelateerd nieuws (related headlines)

Twitter toont achtergronden bij tweets door ‘related headlines’

Twitter heeft in de afgelopen week de nieuwe functionaliteit geïntroduceerd die achtergronden bij tweets laten zien via ‘related headlines’. Met deze nieuwe functie kunnen Twitter-gebruikers het ‘verhaal’ achter tweets makkelijker volgen op Twitter zelf.
Lees verder.

Facebook Promotion Guideliness

Nieuwe regels voor acties op tijdlijn van Facebook bedrijfspagina’s

Facebook heeft de regels voor het organiseren van promotieacties en wedstrijden aangepast. Vanaf nu is het mogelijk om promotieacties te organiseren op de tijdlijn van Facebook bedrijfspagina’s.
Lees verder.

URL LinkedIn profiel

Uit het NSMA-archief: De link van een LinkedIn profiel aanpassen in 4 stappen

Het is mogelijk om de publieke URL van LinkedIn profielen naar eigen wens aan te passen. In dit artikel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe dit werkt.
Lees verder.

Een levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingenPraktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderden

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de praktijkgids in onze webshop.