08-09-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het vereenvoudigde gegevensbeleid van Facebook. Verder behandelden we de beschikbaarheid van leadgeneratie op Twitter voor alle adverteerders en hoe de nieuwe LinkedIn Universiteitspagina’s helpen bij het maken van een studiekeuze. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook maakt gegevensbeleid eenvoudiger

Nederlandse Facebook gebruik in afgelopen twee jaar verzevenvoudigdEen groot deel van de algemene voorwaarden van Facebook zijn herschreven. Hiermee wil Facebook het duidelijker maken voor gebruikers hoe het online sociale netwerk met gegevens van gebruikers omgaat.
Lees verder.

 

Leadgeneratie op Twitter beschikbaar voor alle adverteerders

Twitter stelt 'Leadgeneratie Cards' beschikbaar voor alle adverteerders
In mei 2013 introduceerde Twitter een nieuwe functionaliteit om met Twitter Cards leads te genereren. Leadgeneratie op Twitter met behulp van Twitter Lead Generation Cards is nu beschikbaar voor alle adverteerders op Twitter. In dit artikel een uitleg over de mogelijkheden van leadgeneratie op Twitter met de Lead Generation Cards van Twitter en de ervaringen van een adverteerder.
Lees verder.

 

LinkedIn Universiteitspagina’s helpen bij studiekeuze

LinkedIn Universiteitspagina's helpen bij studiekeuze

LinkedIn wil helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe studie of opleiding met behulp van LinkedIn Universiteitspagina’s. Met de introductie van LinkedIn Universiteitspagina’s worden scholieren en studenten geholpen bij de zoektocht naar een passende opleiding of studie bij een onderwijsinstelling of opleidingsinstituut. In dit artikel worden de mogelijkheden van de nieuwe LinkedIn Universiteitspagina’s toegelicht.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips en tricks voor het gebruik van Facebook TimelineFacebook Timeline

In dit artikel geven we je een aantal tips en tricks voor het gebruik van de Facebook Timeline, o.a. hoe je de zijbalk (Ticker) kunt verbergen en terug kunt halen.
Lees verder.

 

 

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Praktijkgids LinkedIn Profiel maken: Handleiding LinkedIn voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je om meer te halen uit LinkedIn en is een praktische handleiding LinkedIn om de mogelijkheden van het LinkedIn profiel optimaal te benutten. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan die als handleiding fungeert om een LinkedIn profiel stap voor stap aan te maken en alle functies te kennen die LinkedIn biedt. Na het doorlopen van deze handleiding LinkedIn heb je een compleet LinkedIn profiel en ken je de verschillende mogelijkheden die het LinkedIn platform biedt.
Bekijk de Handleiding LinkedIn profiel maken nu in onze webshop.