14-09-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de afname van het publiekelijk delen van content op Facebook. Verder kwam de update van LinkedIn van gebruiksfuncties voor privacy en data aan bod en Twitpic dat gedwongen de dienstverlening moet stoppen op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn update gebruikersfuncties voor privacy en data

LinkedIn komt met update van gebruikersfuncties voor privacy en data

LinkedIn heeft een update doorgevoerd aan drie verschillende functies voor privacy en data die LinkedIn gebruikers meer controle geven over het gebruik en eigen informatie. In dit artikel staan de drie verschillende functies en wijzigingen op een rij.
Lees verder.

Twitpic stopt dienstverlening

Twitpic stopt dienstverlening gedwongen

De fotodienst Twitpic die het mogelijk maakt om foto’s te plaatsen op Twitter stopt haar dienstverlening gedwongen door Twitter.
Lees verder.

iMessage

Publiekelijk delen van content op Facebook neemt af

Het publiekelijk delen van content via Facebook neemt af. Een recent onderzoek door Adobe laat zien dat Facebook gebruikers minder voorkeur geven aan het sociale netwerk voor het delen van content en liever kiezen voor privéoplossingen als WhatsApp en iMessage.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Why don't they like me?Waarom gebruikers een Facebook bedrijfspagina niet ‘liken’

De Facebook-marketing dienst Woobox heeft onderzoek gedaan naar de reden waarom gebruikers besluiten een Facebook bedrijfspagina niet te volgen. Voor veel Facebook bedrijfspagina’s is het belangrijk om te zoeken naar de juiste relevantie voor hun fans.
Lees verder.

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina in onze webwinkel.