21-09-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de vernieuwingen aan de instellingen voor Facebook-apps. Verder kwam aan bod hoe je als werkgever op LinkedIn beter op kunt vallen en de nieuwe koopknop die door Twitter werd geïntroduceerd. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook vernieuwt pagina met appinstellingen

Appinstellingen FacebookFacebook heeft de pagina met ‘Appinstellingen’ vernieuwd. De pagina in het instellingen-gedeelte van Facebook maakt het voor gebruikers gemakkelijker om de profielinformatie die externe applicaties mogen gebruiken te bekijken en aan te passen.
Lees verder.

 

Twitter introduceert koopknop Twitter introduceert koopknop

Twitter heeft de Twitter koopknop geïntroduceerd om binnen Twitter eenvoudig en snel een product of dienst aan te schaffen. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Twitter koopknop op een rij.
Lees verder.

 

In vijf stappen als werkgever op LinkedIn opvallen

In vijf stappen als werkgever op LinkedIn opvallenLinkedIn heeft een handboek uitgebracht om als werkgever op LinkedIn aantrekkelijk op te vallen in vijf stappen. In dit artikel staan de vijf stappen op een rij om met effectieve content meer resultaat uit LinkedIn te halen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: LinkedIn belangrijkste social media platform voor financieel adviseurs

LinkedIn gebruik - financieel adviseursLinkedIn is het meest gebruikte social media platform onder financieel adviseurs. Dit blijkt uit onderzoek dat LinkedIn heeft verricht in samenwerking met FTI Consulting.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.