19-09-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de clipping-functie van LinkedIn Slideshare. Verder behandelden we hoe Instagram-accounts gemanaged kunnen worden met Hootsuite en statistieken van Twitter over het gebruik wereldwijd. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Hootsuite InstagramInstagram accounts managen met Hootsuite

Hootsuite biedt sinds kort de mogelijkheid om Instagram updates in te plannen. Hiermee kunnen gebruikers van het social media management dashboard nu ook foto-updates inplannen om later te publiceren.
Lees verder.

 

Twitter statistieken voor wereldwijd gebruikTwitter statistieken over het wereldwijde gebruik

Hubspot deed onderzoek naar het gebruik van Twitter in de wereld en maakte een overzicht van deze Twitter statistieken. In dit artikel staan de belangrijkste Twitter statistieken uit het Hubspot onderzoek op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn SlideShare introduceert Clipping-functieLinkedIn SlideShare introduceert Clipping-functie

LinkedIn SlideShare introduceert de clipping-functie waarmee eenvoudig slides uit LinkedIn Slideshare presentaties kunnen worden opgeslagen en gedeeld met anderen. In dit artikel staan de mogelijkheden van de LinkedIn Slideshare Clipping-functie op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: 6 tips om social media te monitoren via Hootsuite6 tips om te monitoren via social media met Hootsuite

In dit artikel worden 6 tips gegeven om social media te monitoren via Hootsuite om zo gericht op de hoogte te blijven van relevante berichten. De 6 tips belichten verschillende perspectieven die interessant zijn voor een organisatie om gericht op te monitoren via social media.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken 

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.