29-09-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de mogelijkheden om LinkedIn anoniem te gebruiken bij het vinden van een baan. Verder behandelden we de nieuwe mogelijkheid om Facebook status updates te bewerken en de basis van een goed verzorgd Twitter profiel. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn anoniem gebruiken om een baan te vinden

LinkedIn anoniem gebruiken om een baan te vinden

Zichtbaar zijn op LinkedIn is belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe baan of uitdaging. Als je zelf actief op LinkedIn gaat zoeken naar werk kan het ook belangrijk zijn om die activiteiten te verbergen. In dit artikel daarom 3 tips hoe je LinkedIn anoniem kunt gebruiken bij het zoeken naar een baan op LinkedIn.
Lees verder.

De basis van een verzorgd Twitter profiel

De basis van een goed verzorgd Twitter profiel

Een goed verzorgd Twitter profiel is van belang om nieuwe volgers op Twitter aan te trekken. In dit artikel worden de belangrijkste elementen voor een goed verzorgd profiel beschreven.
Lees verder.

Het bewerken van een Facebook statusupdate

Facebook status updates bewerken vanaf nu mogelijk

Facebook laat gebruikers hun status updates bewerken nadat deze zijn geplaatst. Het bewerken van Facebook status updates is één van de veelgevraagde toevoegingen aan het online sociale netwerk.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Wie bezocht mijn profiel op LinkedIn? - StatistiekenOntdek wie jouw LinkedIn profiel heeft bekeken

Je kunt op LinkedIn eenvoudig bekijken wie jouw profiel heeft bezocht. In dit artikel wordt uitgelegd hoe het werkt en hoe je kunt instellen wat anderen zien zodra je hun profiel bezoekt.
Lees verder.

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop nu de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden in onze webwinkel.