28-09-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat Facebook in het nieuwsoverzicht populaire berichten op het ‘juiste’ moment gaat tonen. Verder kwam de mobiele beschikbaarheid van de LinkedIn Sales Navigator aan bod en de nieuwe advertentietool van Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Sales navigator beschikbaar via LinkedIn mobiel

LinkedIn Sales Navigator beschikbaar via mobiel

LinkedIn introduceerde eind augustus de LinkedIn Sales Navigator om het genereren van business via het online sociale netwerk voor professionals te vergemakkelijken. Sinds kort is de LinkedIn Sales Navigator nu ook beschikbaar in de vorm van een mobiele LinkedIn app.
Lees verder.

Twitter helpt met effectievere Twitter Ads campagnes

Twitter helpt bedrijven met effectievere Twitter Ads campagnes

Twitter introduceerde in 2010 Twitter Ads om bedrijven op Twitter te laten adverteren. Twitter heeft een adviestool voor Twitter advertenties gelanceerd waarmee Twitter adverteerders hun advertentiecampagnes kunnen optimaliseren. In dit artikel staan de mogelijkheden van de adviestool voor Twitter advertenties op een rij.
Lees verder.

trending_headline

Facebook nieuwsoverzicht toont populaire berichten op het ‘juiste’ moment

Het algoritme van het Facebook nieuwsoverzicht is aangepast om updates van vrienden en bedrijfspagina’s te tonen op het juiste moment. Het online sociale netwerk wil vaker populaire updates aan gebruikers tonen die op dat moment relevant zijn.
Lees verder.

Het effect van content meten met de LinkedIn Content Marketing ScoreUit het NSMA-archief: Het effect van content meten met de LinkedIn Content Marketing Score

LinkedIn heeft de LinkedIn Content Marketing Score geïntroduceerd om het effect van content op LinkedIn te kunnen meten. Bedrijven, organisaties en merken op LinkedIn kunnen zo inzicht te krijgen in welke mate de geplaatste content (gratis en betaald) relevant is voor andere LinkedIn gebruikers.
Lees verder.

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

De praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids is een complete handleiding LinkedIn profiel maken en biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Koop de praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.