26-10-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het versturen van een persoonlijke LinkedIn uitnodiging via de mobiele LinkedIn app. Verder kwam aan bod het opslaan als concept van updates op Facebook bedrijfspagina’s en het direct luisteren naar muziek met de Twitter Audio Card. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Een persoonlijke uitnodiging versturen via de mobiele LinkedIn app

Een persoonlijke LinkedIn uitnodiging versturen via de mobiele LinkedIn app

Sinds kort is het mogelijk om een persoonlijke uitnodiging via de mobiele LinkedIn app te versturen. In dit artikel staat uitgelegd hoe je dit in twee stappen eenvoudig en snel kunt doen.
Lees verder.

 

Direct muziek luisteren op Twitter

Direct muziek luisteren op Twitter met de Twitter Audio Card

Twitter heeft een nieuwe Twitter card (Twitter Audio Card) geïntroduceerd waarmee het mogelijk is om direct muziek te luisteren op Twitter onder andere door een samenwerking met Soundcloud.
Lees verder.

 

Updates als 'concept' opslaan op Facebook bedrijfspagina's

Updates als ‘concept’ opslaan op Facebook bedrijfspagina’s

Beheerders van Facebook bedrijfspagina’s krijgen de mogelijkheid om een update als concept op te slaan en deze op een later tijdstip te bewerken en te plaatsen. De nieuwe optie maakt het voor beheerders mogelijk om aan meerdere berichten te werken op hetzelfde moment.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Twitter Website Cards6 manieren om Twitter Website Cards slim te gebruiken

In dit artikel worden 6 manieren uitgelegd om Twitter Website Cards slim te gebruiken waarmee adverteerders eenvoudiger bezoekers naar een website kunnen trekken door informatie van een website in een advertentie op Twitter te tonen.
Lees verder.

 

Doelgericht monitoren via social media (Facebook, LinkedIn, Twitter en blogs)Praktijkgids van de week: Praktijkgids Social Media Monitoren

Luisteren naar je doelgroep kan een belangrijke manier zijn om te bepalen hoe jij social media het meest effectief kunt inzetten. De praktijkgids ‘Social Media Monitoren’ leert je daarom doelgericht te monitoren met behulp van gratis tools.
Bekijk de Praktijkgids Social Media Monitoren in onze webwinkel.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.