20-10-2014 / Ayman van Bregt

Een persoonlijke uitnodiging sturen via de mobiele LinkedIn appLinkedIn maakt het sinds kort mogelijk om via de mobiele LinkedIn app een persoonlijke LinkedIn uitnodiging te versturen. Eerst was alleen een uitnodiging met een standaard bericht mogelijk. In dit artikel staat uitgelegd hoe je deze persoonlijke LinkedIn uitnodiging in twee stappen eenvoudig en snel kunt maken.

Een persoonlijke LinkedIn uitnodiging versturen via de mobiele LinkedIn app

43% van de LinkedIn gebruikers maakt gebruik van de mobiele LinkedIn app. Met meer dan 5 miljoen Nederlandse LinkedIn gebruikers is het prettig dat deze ook persoonlijk met elkaar verbonden kunnen worden via de LinkedIn app. Een persoonlijke LinkedIn uitnodiging via de mobiele LinkedIn app kan op de volgende manier verzonden worden:

  • Stap 1: Persoonlijke LinkedIn uitnodiging versturen
    Ga in de mobiele LinkedIn app naar de persoon die je wilt uitnodigen en klik niet op ‘connect’ maar op het “vierkant met pijl-icoon” rechtsbovenin de LinkedIn app. Android-gebruikers kiezen rechtsbovenin het “drie bolletjes-icoon”.
  • Stap 2: Persoonlijke LinkedIn uitnodiging versturen
    Kies hier vervolgens voor ‘customize invite’ (uitnodiging aanpassen) en geef de persoonlijke tekst in. Vervolgens kan de gepersonaliseerde uitnodiging worden verzonden.

 

De mogelijkheden van de mobiele LinkedIn app benutten

De Nederlandse Social Media Academie schrijft met regelmaat artikelen over LinkedIn en de ontwikkelingen van de mobiele LinkedIn app. De onderstaande, recent verschenen, artikelen kunnen helpen bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van de mobiele LinkedIn app.