10-11-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de kansen op LinkedIn voor bedrijven. Verder behandelden we het slim managen van social media in 30 minuten en de betere zichtbaarheid van afbeeldingen en video’s op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Kansen op LinkedIn voor bedrijven

De kansen op LinkedIn voor bedrijven

Met meer dan 850.000 bedrijven in Nederland en meer dan 116.000 LinkedIn bedrijfspagina’s van Nederlandse bedrijven, zijn er nog veel kansen voor Nederlandse bedrijven op LinkedIn. In dit artikel de belangrijkste kansen op LinkedIn voor bedrijven op een rij.
Lees verder.

Afbeeldingen en video's meer zichtbaar op Twitter

Afbeeldingen en video’s beter zichtbaar op Twitter

Met meer dan 500 miljoen tweets per dag worden er ook veel foto’s en video’s gedeeld op Twitter. In dit artikel meer over de wijziging die Twitter heeft doorgevoerd om afbeeldingen en video’s op Twitter beter zichtbaar te maken.
Lees verder.

social-media-30-minute-strategy-automation

Slim social media management in 30 minuten per dag

Het dagelijks social media management is voor veel (marketing)professionals een tijdrovende werkzaamheid. Een goede strategie voor social media berust niet alleen op harder werken aan succes, maar vooral op het slimmer managen van de kanalen.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Facebook PrivacySnel Facebook-privacyinstellingen aanpassen met ‘Privacysnelkoppelingen’

Het bekijken van je privacyinstellingen op Facebook kan sinds kort via een snelkoppeling in het menu. Via de nieuwe functie ‘Privacysnelkoppelingen’ kun je eenvoudig instellen wie je updates mag bekijken, contact met je mag opnemen en wie je niet meer mag ‘lastigvallen’ op Facebook.
Lees verder.

De eerste stap in een snel zakelijk en/of persoonlijk nieuwsnetwerk.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter

De praktijkgids ‘Twitter’ leert je alles om aan de slag te gaan met Twitter als sociaal netwerk. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op Twitter te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids ‘Twitter’ in onze webwinkel.