23-11-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het partnership met Hootsuite. Verder kwam aan bod dat Facebook het aantal promotionele updates vermindert in het nieuwsoverzicht en de nieuwe functies van Twitter die op komst zijn in 2015. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) en Hootsuite zijn een partnership aangegaan waarbij NSMA Hootsuite Solution Partner is geworden. In dit artikel staat de inhoud van de samenwerking tussen Hootsuite en NSMA op een rij en kun je gratis kennismaken met de mogelijkheden van Hootsuite Pro.
Lees verder.

 

Nieuwe Twitter features in 2015

Nieuwe Twitter functies op komst in 2015

Twitter heeft tijdens een bijeenkomst een inkijk gegeven in de ontwikkelingen van Twitter in 2015. Een aantal nieuwe functies zoals een nieuwe timeline voor nieuwe gebruikers en uitgebreide functies voor Direct Messages zijn op komst. In dit artikel staan de te verwachten Twitter functies voor 2015 op een rij.
Lees verder.

 

Facebook nieuwsoverzicht

Minder promotionele updates in Facebook nieuwsoverzicht

Vanaf begin 2015 vermindert Facebook het aantal promotionele updates in het nieuwsoverzicht. Op basis van feedback door gebruikers wordt het algoritme aangepast.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: facebook-hashtags-klein5 voordelen van Facebook hashtags voor bedrijven

Facebook hashtags zijn voor bedrijven op het online sociale netwerk een nieuwe kans om onder de aandacht te komen van gebruikers. Hoewel de positieve effecten van Facebook hashtags nog niet volledig zijn aangetoond, biedt het gebruik van hashtags in statusupdates een aantal voordelen.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanPraktijkgids van de week: Praktijkgids LinkedIn gevorderden

De praktijkgids ‘LinkedIn gevorderden’ leert je om meer te halen uit LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via LinkedIn. Na het doorlopen van de praktijkgids ben je in staat om geavanceerde zoekfuncties en toepassingen van LinkedIn te gebruiken bij het vinden van werk (opdracht en/of baan).
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn gevorderden in onze webwinkel.