06-12-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de redenen waarom Facebook advertenties afkeurt. Verder behandelden we de mogelijkheid om LinkedIn Slideshare te gebruiken voor leadgeneratie en het nieuwe Twitter Amplify voor adverteerders. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn Slideshare gebruiken om leads te genereren

LinkedIn Slideshare gebruiken voor leadgeneratie

LinkedIn Slideshare is het platform van LinkedIn waar professionals eigen presentaties kunnen publiceren met de mogelijkheid om leads te genereren. In dit artikel staan de mogelijkheden voor leadgeneratie op LinkedIn Slideshare op een rij.
Lees verder.

 

Twitter Amplify helpt adverteerders meer uit videocontent te halen

Twitter Amplify helpt adverteerders meer uit video te halen

Twitter heeft een nieuw hulpmiddel gelanceerd voor adverteerders. Met Twitter Amplify worden uitgevers van video content gekoppeld aan videoadvertenties van adverteerders om zo relevantere boodschappen over te brengen.
Lees verder.

 

Adverteerders op Facebook krijgen garantie voor 'volledige zichtbaarheid'

Redenen waarom Facebook advertenties afkeurt

Facebook advertenties worden vaak vanwege de gebruikte afbeelding afgekeurd. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt oplossen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Videoformaten social mediaAlle videoformaten voor social media op een rij

Beheerders van social media accounts krijgen vaak te maken met de verschillende videoformaten op social media. Dit artikel zet alle videoformaten voor social media op een rij.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids Facebook profiel maken in onze webwinkel.