12-12-2015 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere dat Facebook haar gebruikers meer controle over virale berichten in het Facebook nieuwsoverzicht biedt. Twitter heeft de weergave van afbeeldingen in de tijdlijn vernieuwd en LinkedIn introduceerde een nieuwe mobiele LinkedIn app. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Gebruikers krijgen controle over virale berichten in het Facebook nieuwsoverzichtFacebook nieuwsoverzicht

Gebruikers krijgen meer controle over virale berichten in het Facebook nieuwsoverzicht. Het algoritme van het nieuwsoverzicht wordt hiervoor aangepast.
Lees verder.

 

Weergave van afbeeldingen op Twitter vernieuwdWeergave van afbeeldingen op Twitter vernieuwd

De manier waarop afbeeldingen op Twitter worden vertoond is vernieuwd zodat foto’s in een grotere weergave vertoond. Op deze manier is er een rijkere beleving via Twitter.com. In dit artikel staan de wijzigingen van de afbeeldingen op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

Nieuwe mobiele LinkedIn app geïntroduceerdLinkedIn App

LinkedIn heeft een nieuwe versie van de mobiele app geïntroduceerd waarmee alle functies van LinkedIn eenvoudiger gebruikt kunnen worden. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe mobiele LinkedIn app op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: De kracht van publiceren op LinkedIn

De kracht van publiceren op LinkedIn

Bloggen op LinkedIn biedt professionals tal van voordelen met behulp van de blogfunctie waarmee artikelen gepubliceerd kunnen worden. In dit artikel staan de voordelen van publiceren op LinkedIn op een rij.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids Facebook profiel maken in onze webwinkel.