26-12-2015 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de toegankelijkheid van het Facebook nieuwsoverzicht bij slechte verbindingen. Daarnaast werden tips gegeven om eenvoudiger een baan via LinkedIn te vinden en het Nederlandse  Twitter jaaroverzicht van 2015. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook nieuwsoverzicht toegankelijker bij slechte verbindingenFacebook nieuwsoverzicht toegankelijker bij slechte verbindingen

Het Facebook nieuwsoverzicht krijgt een aanpassing gericht op gebruikers van het sociale netwerk in gebieden met een slechte internetverbinding. Hiermee wil Facebook het nieuwsoverzicht toegankelijk houden voor elke gebruiker ter wereld, via elk mogelijk apparaat.
Lees verder.

 

 

Het Nederlandse Twitter jaaroverzicht van 2015Het Nederlandse Twitter jaaroverzicht van 2015

Twitter bracht deze maand het Nederlandse jaaroverzicht van 2015 op Twitter in kaart. In het Nederlandse Twitter jaaroverzicht van 2015 staat op een rij welke onderwerpen meest trending waren, welke hashtags opvielen en welke maatschappelijke ontwikkelingen veel aandacht kregen op Twitter.
Lees verder.

 

 

Tips om eenvoudiger een baan op LinkedIn te vindenTips om eenvoudiger een baan op LinkedIn te vinden

LinkedIn heeft recentelijk wijzigingen doorgevoerd aan de LinkedIn vacatures (LinkedIn Jobs) functie. Met de aanpassingen moet het eenvoudiger zijn om een nieuwe baan te vinden op LinkedIn. In dit artikel staan de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips voor het eenvoudig onderhouden van LinkedIn relaties

Via de LinkedIn relatie-tab is het mogelijk om LinkedIn relaties te categoriseren, berichten die zijn uitgewisseld terug te lezen en nog meer informatie die helpt om het netwerk goed te onderhouden. In dit artikel staan 6 tips op een rij om eenvoudig het netwerk te kunnen onderhouden.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief. 

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.