16-02-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) vier tips voor relevante informatie op LinkedIn. Verder kwam aan bod hoe beheerders binnenkort kunnen zien welke beheerders updates op een Facebook bedrijfspagina hebben geplaatst en de vernieuwde edit-functie voor het bewerken van Twitter foto’s. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn Logo Oranje

Vier tips voor relevante informatie op LinkedIn

Met de hoeveelheid aan berichten op LinkedIn kan het soms lastig zijn om relevante informatie te vinden op LinkedIn of in de e-mails van LinkedIn In dit artikel daarom vier tips hoe je er voor kunt zorgen dat je relevante informatie op LinkedIn kunt zien.
Lees verder.

Edit-functie voor Twitter foto's beschikbaar

Edit-functie voor bewerken van Twitter foto’s beschikbaar

Twitter heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld voor de mobiele apps van Twitter voor iPhone en Android. Door deze update kunnen foto’s en afbeeldingen die op Twitter worden geplaatst eerst nog bewerkt worden voordat ze gepubliceerd worden.
Lees verder.

Facebook bedrijfspagina

Beheerders zien wie updates op een Facebook bedrijfspagina plaatst

Facebook bedrijfspagina’s tonen beheerders vanaf 20 februari wie een update heeft geplaatst vanaf de bedrijfspagina. Voor paginabeheerders die het overzicht willen houden, komt Facebook met deze nieuwe functie.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Een Facebook fan van een bedrijfspaginaVijf typen fans op Facebook bedrijfspagina’s

Een Facebook bedrijfspagina kent verschillende soorten fans. In dit artikel staan de vijf meest voorkomende Facebook fans op een rij en wordt beschreven hoe je als beheerder van de pagina hiermee kunt omgaan.
Lees verder.

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Praktijkgids Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids Facebook profiel maken in onze webshop.

Cover NSMA Whitepaper FacebookDownload gratis de NSMA Social media content kalender

Met de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.