15-08-2016 / Ayman van Bregt

Verbeter in vijf stappen het LinkedIn profielHet actief bijwerken van het eigen LinkedIn profiel blijkt in de praktijk een uitdaging voor veel gebruikers. De mobiele LinkedIn app biedt de mogelijkheid om in simpele stappen en beperkte tijd het profiel te verbeteren. In dit artikel staan 5 stappen op een rij voor wie aan de slag wil gaan met het bijwerken van het eigen LinkedIn profiel.

Verbeter je LinkedIn profiel in 5 stappen

Het eigen LinkedIn profiel aanpassen kan eenvoudig worden gedaan via de mobiele LinkedIn app. Onderweg kan zo binnen enkele minuten de nodige aanpassingen worden gedaan. Via de ‘Me’-tab in de app kun je eenvoudig nieuwe skills toevoegen, werkervaring aanpassen en zelfs een nieuwe LinkedIn profielfoto toevoegen. Een actueel profiel geeft een goede uitstraling in het netwerk en vergroot de kansen op nieuwe carri√®reperspectieven.

De volgende vijf stappen kunnen eenvoudig via de mobiele LinkedIn app worden uitgevoerd om het LinkedIn profiel te verbeteren:

  • Voeg een profielfoto toe aan het LinkedIn profiel of pas deze aan

  • Voeg nieuwe werkervaringen toe aan het profiel of pas huidige werkervaringen aan

  • Voeg nieuwe skills toe aan het profiel of pas huidige skills aan

  • Voeg een locatie toe aan je profiel of pas de huidige locatie aan

  • Voeg een samenvatting toe aan het profiel of pas de huidige samenvatting aan

 

Meer artikelen over het verbeteren van je LinkedIn profiel?

De Nederlandse Social Media Academie schreef eerder al diverse artikelen over het verbeteren van het LinkedIn profiel. De meest recente artikelen staan hieronder weergegeven:

 

Bron afbeelding: Topresume.com