06-12-2016 / Ayman van Bregt

De mobiele LinkedIn app is handig voor drukke professionals die graag meer tijd aan hun LinkedIn netwerk willen besteden, maar hier onvoldoende aan toe komen. Met de mobiele LinkedIn app kunnen professionals de belangrijkste mogelijkheden van LinkedIn maximaal benutten en de voordelen van het gebruik van LinkedIn verhogen. Dit artikel zet vijf tips op een rij om de mobiele LinkedIn app optimaal te gebruiken.

5 tips voor optimaal gebruik van de mobiele LinkedIn app

De mobiele LinkedIn app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en bestaat uit vijf onderdelen: het nieuwsoverzicht, profiel, netwerk, berichten en zoeken. LinkedIn geeft gebruikers onderstaande vijf tips om de mobiele LinkedIn app optimaal te gebruiken:

 • Op de hoogte blijven van relaties via LinkedIn
  De mobiele LinkedIn app geeft door middel van notificaties een overzicht van de recente ontwikkelingen bij relaties op LinkedIn. Zo zie je in een oogopslag welke mensen uit het netwerk een werkjubilea vieren, een nieuwe functie hebben of kun je reageren op recente content die zij geplaatst hebben.
 • Een goede voorbereiding voor zakelijke afspraken
  Door het synchroniseren van de agenda met LinkedIn, kunnen afspraken die met LinkedIn relaties plaatsvinden beter worden voorbereid. De mogelijkheden van het synchroniseren van de agenda met de mobiele LinkedIn app wordt in de onderstaande video toegelicht:
 • Documenten effici├źnt delen met meerdere LinkedIn relaties
  Het is mogelijk om met meerdere LinkedIn relaties informatie, documenten en andere zaken te delen door middel van een groepsbericht. De mogelijkheden van een groepsbericht voor LinkedIn relaties via de mobiele LinkedIn app wordt in de onderstaande video toegelicht:
 • Op de hoogte blijven van wat er in de sector speelt
  De LinkedIn feed maakt het eenvoudig makkelijk en overzichtelijk om op de hoogte blijven van relevante content binnen de sector of die aansluit bij andere zakelijke interesses.
 • Onderweg leren en ontwikkelen met LinkedIn Learning
  Onlangs werd LinkedIn Learning geïntroduceerd vanuit een overname van Lynda. LinkedIn Learning helpt professionals bij het effectief ontwikkelen van hun professionele vaardigheden. De meer dan 5.000 trainingen zijn mobiel toegankelijk gemaakt om gedurende woon-werkverkeer (bijvoorbeeld in het openbaar vervoer) jezelf verder te ontwikkelen.

 

Professionals die meer willen bereiken met het inzetten van LinkedIn, vinden in onze gratis LinkedIn whitepapers praktische tips om aan de slag te gaan.