27-05-2013 / Ayman van Bregt

De gepersonliseerde LinkedIn bedrijfspagina url vinden in twee stappen

Het aanpassen van de url van een LinkedIn bedrijfspagina is niet mogelijk zoals bij LinkedIn groepen. In de communicatie van je bedrijf (bijvoorbeeld de signature van een e-mailbericht) kan het handig zijn om te verwijzen naar de LinkedIn bedrijfspagina. Hiermee kun je geïnteresseerden via LinkedIn op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de organisatie. In plaats van een url die lastig is te onthouden vanwege een reeks cijfers, is het professioneler om een url naar de bedrijfspagina te communiceren die duidelijker is. In dit artikel vind je een uitleg om de url naar een LinkedIn bedrijfspagina te personaliseren.

De gepersonaliseerde LinkedIn bedrijfspagina url vinden

Bij het bezoeken van een LinkedIn bedrijfspagina is de url altijd een combinatie van volledige woorden maar ook cijfers.

Een LinkedIn bedrijfspagina heeft echter ook al automatisch een professionelere url die aan de hand van de volgende twee stappen achterhaald kan worden:

  1. LinkedIn bedrijfspagina bezoeken
    Ga naar LinkedIn en bezoek de LinkedIn bedrijfspagina waarvan de gepersonaliseerde url gezocht wordt. Vervolgens is op de LinkedIn bedrijfspagina onderstaand afgebeeld menu zichtbaar.LinkedIn bedrijfspagina menu opties
  2. Menu-item kiezen op de LinkedIn bedrijfspagina
    Door een ander menu te kiezen dan ‘Home’ verandert de url van de pagina in de browser. De url van de LinkedIn bedrijfspagina die getoond wordt is veranderd en eenvoudiger te onthouden.Gepersonaliseerde LinkedIn bedrijfspagina url
    Met behulp van deze url kun je duidelijker communiceren, bijvoorbeeld in de handtekening van een e-mailbericht.

Tips voor LinkedIn bedrijfspagina’s

De Nederlandse Sociale Media Academie plaatst regelmatig tips en tricks voor het gebruik van LinkedIn. In onderstaand overzicht de meest recente artikelen met tips voor LinkedIn bedrijfspagina’s:

Ook NSMA is actief met een LinkedIn bedrijfspagina dus volg vanaf nu op LinkedIn ook de Nederlandse Social Media Academie en blijf op de hoogte van de social media tips & tricks.