19-11-2018 / Ayman van Bregt

LinkedIn wil gebruikers optimaal ondersteunen om aandacht te besteden aan hun zakelijke netwerk. De LinkedIn instellingen zijn een belangrijk onderdeel waarmee wordt bepaald welke informatie een gebruiker kan zien. In dit artikel staan de verschillende mogelijkheden toegelicht om de LinkedIn instellingen aan te passen en effectiever te netwerken.

Geïnformeerd netwerken met behulp van LinkedIn instellingen

De LinkedIn instellingen helpen gebruikers om de juiste informatie te ontvangen en gerichter aandacht te geven aan zakelijke relaties. Zo kunnen notificaties ingesteld worden om geïnformeerd te zijn over verjaardagen, veranderingen in functies en werkjubilea. Deze inzichten zijn een goed startpunt voor gesprekken met een relatie. Daarnaast is het ook belangrijk om het netwerk eenvoudig contact op te laten nemen via bijvoorbeeld een e-mailadres.

De onderstaande video van LinkedIn laat zien hoe de beide functies kunnen worden ingesteld:

Gebruikers die ook andere LinkedIn instellingen willen aanpassen kunnen dit doen met behulp van de uitleg in onderstaande artikelen:

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.