17-04-2017 / Ayman van Bregt

In navolging van een nieuw design voor LinkedIn gebruikers, worden geleidelijk nieuwe gebruikersfuncties geïntroduceerd. Nieuwe instellingen en functies stellen gebruikers in de gelegenheid de ervaring op LinkedIn beter te personaliseren en maken het eenvoudiger om te publiceren. In dit artikel staan alle nieuwe functies van LinkedIn op een rij.

Nieuwe gebruikersfuncties voor LinkedIn

Na de introductie van de nieuwe LinkedIn desktop-versie werden de volgende gebruikersfuncties voor LinkedIn geïntroduceerd:

Recentelijk zijn door LinkedIn de instellingen voor notificaties aangepast en zijn door LinkedIn nog een aantal nieuwe functies aangekondigd. Met de nieuwe notificatie-instellingen kunnen gebruikers de meldingen die zij ontvangen nauwkeuriger aanpassen. Hoe het aanpassen van de verschillende typen LinkedIn notificaties wordt uitgelegd in de onderstaande video:

 

 

Binnenkort zullen er nieuwe gebruikersfuncties voor LinkedIn worden geïntroduceerd. Naast het gerichter instellen van notificaties wordt het voor LinkedIn gebruikers binnenkort mogelijk de tijdlijn aan te passen. Gebruikers kunnen de berichten in de tijdlijn sorteren op ‘top’ versus de meest recente berichten. Profielinformatie van gebruikers wordt tevens eenvoudiger weergegeven met de functie ‘expandable profiles’. Tenslotte zal het publiceren op LinkedIn nog eenvoudiger worden gemaakt met betere inzichten (LinkedIn analytics) wie het bericht deelt en reageert.

 

Meer leren over LinkedIn en andere social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.